Behöver du flytthjälp i Danderyd?

Jag har flyttat och det var inte första gången, men det var första gången jag anlitade flytthjälp. Det var väldigt bra att jag kunde få den här hjälpen när jag flyttade från en lägenhet till en större lägenhet här i Danderyd för jag som är en person som har mycket prylar och möbler vet ärligt talat inte hur jag skulle ha löst allt det praktiska med flytten om inte den här hjälpen hade funnits. Företaget som jag vände mig till känner jag mig verkligen nöjd och belåten med och jag vill rekommendera dig som ska flytta och behöver flytthjälp att kontakta dem. Då kommer er flytt att gå mycket lättare än om du skulle göra allt jobbet själv och faktum är att det inte kostade så mycket att få all den här hjälpen. 

De kontaktade mig via telefon och vi bestämde en tid som passade mig. De skickade ut 2 personer som var mycket vänliga och kompetenta, vilket naturligtvis är viktigt när man behöver hjälp med att flytta. Det var bedömt från deras sida att det räckte med 2 personer för mina behov och sedan hjälpte de mig med att packa lådor och flytta möbler samt många andra saker som att ta isär och sätta ihop min säng. Om jag hade gjort detta själv utan flytthjälp hade det blivit mycket mer arbete eftersom jag inte hade haft någon som hade guidat mig genom allt det praktiska. Därför är jag väldigt glad att jag anlitade flytthjälp för då gick min flytt verkligen smidigt och enkelt och snabbt vilket var jättebra! Det var inte heller så dyrt så nästa gång, om det skulle bli en flytt till (men hoppas inte det), så ska jag ta kontakt med dem igen och ska ni flytta kommer ni med det här företagets hjälp att kunna göra det utan problem.