En besöksträdgård man blir lycklig av

Hejsan och hallojsan mina läsare och varmt välkomna till ett nytt inlägg. Som ni alla vet om så är jag en person som tycker mycket om att jobba i trädgården men efter att min trädgård har sett likadan ut i alla år så bestämde jag mig för att försöka hitta lite trädgårdsinspiration så jag åkte då till en besöksträdgård strax utanför Göteborg och jag måste säga att jag blev superlycklig. Jag hade aldrig sett en så fin trädgård förut med alla de olika växterna och blommorna, det var som att befinna sig i Paradiset. Jag köpte massor av växter till min egen trädgård men det tar ju sin tid innan man kan se resultatet av allt arbete. Det skall bli spännande och se hur min nya trädgård kommer att se ut i slutet av sommaren. Och jag förstår att ni också vill följa utvecklingen så jag tar och gör så att jag kontinuerligt lägger ut bilder på min Instagram så kan ni kika där och förhoppningsvis få lite trädgårdsinspiration ni också.

När man åker till denna besöksträdgård kan man strosa runt i flera timmar men efter ett tag vill man få något i magen och då kan man antingen äta lunch eller så kan man fika, det är ju bra för då orkar man med att gå det ytterligare en stund efteråt.

Man kan verkligen njuta av alla de olika dofterna från växterna. Men det är inte alla som doftar men en del gör det och det luktar gudomligt gott. Så om ni vill hitta på någonting att göra så är detta ett perfekt utflyktsmål och dessutom ligger det inte så långt bort. I alla fall inte om man bor här i Göteborg som både jag och många av er gör och det är bra!

Kramar från mig och vi hörs nästa gång!